Belangrijke relaties zitten in de zaal. Uw klanten, medewerkers of aandeelhouders zijn aanwezig op uw congres, vergadering, presentatie of symposium.
Uw sprekers worden op een passend moment voorzien van een zendermicrofoon zodat ze zich vrij over het podium kunnen bewegen tijdens de presentatie. Ze zijn uitstekend verstaanbaar voor al uw gasten op een zeer aangenaam niveau.

De laptop, DVD speler of player sluiten wij aan op een seemless switcher voor naadloze overgangen van videobronnen. Onze beamer levert voldoende licht voor de locatie zodat u de ruimte niet geheel hoeft te blinderen.

Ook uw katheder of tafelopstelling versterken en belichten wij met zorg. Alle voorzieningen zijn ingeregeld en uitgebreid getest voordat uw gasten arriveren. Het geheel ziet er verzorgd uit en de techniek staat opgesteld op een plek waar u er geen hinder van ondervindt.

Onze technici kleden zich naar de gelegenheid, in keurige zwarte kleding of zwart pak. Uiteraard heeft u geen omkijken naar de techniek.

Indien u uw programma stijlvol wilt onderbreken met een kort intermezzo van prachtige (live) muziek, informeert u dan naar de mogelijkheden die wij u bieden.